Er du en af vores næste VINfluencers.dk?

Vi søger lokale VINfluencers - i hele Danmark

 

Hvad går det ud på
Vi ønsker at udbrede kendskabet til os og vores vine via dig og andre tilknyttede "VINfluencers". Vi vil hellere honorere dig økonomisk end at at bruge penge på annoncering og anden betalt markedsførsing. Du behøver ikke at have de store forudsætninger og heller ikke masser af tid til overs i dagligdagen. Det vigtigste for os er at du har almindelig interesse for gode vine (vi sørger for al viden) og at du har et godt lokalt netværk.

Hvad kan vi tilbyde til gengæld
Vi tilbyder en fornuftig økonomisk afregning for din hjælp og vi hjælper naturligvis med al support fra vores side. Herunder også relevant information og viden på vinene, samt generel sparring og forsendelse etc. Med andre ord, vi sørger for alt det praktiske. Dit eget private indkøb kan du naturligvis også gøre til meget gode netto-priser.

Hvem er vi 
Vi har til huse på Kollund Gl. Skole lige syd for Herning i Midtjylland. Dét at smage en vin og om man synes om den, det er altid meget individuelt - heldigvis. Men der er ingen tvivl om at vi har rigtig gode vine generelt, og vi rammer altid kundens smag med en eller flere af vores vine i det rigtige prisleje. Vi indkøber og sælger de helt gode vine til de helt lave og gode priser. Vi tror på at det er bedre at tjene "Lidt på mange flasker", end at tjene meget pr. flaske som det ofte gøres i detailbutikkerne. En ”klasse vin” behøver ikke at være dyr. Vi har vine fra kr 50,- til langt mere. Samtidig tror vi også på at vi sælger mere når vores kunder kan smage vinene eks. på en hyggelig smagning arrangeret af en forældregruppe, lokal idrætsforening eller blot nogle venner der mødes over et godt glas vin.

Vil du vide mere?

Skriv til os på mail@klassevine.dk og fortæl lidt om dig selv – vi søger og aftaler løbende.