FEST

Skal I holde fest? Vi er klar på at hjælpe Jer hele vejen, med vores ekpertise, gode udvalg og skarpe priser. En af fordelene er at I altid er velkomne til at returnere uåbnede flasker. Se mere her nedenfor og kontakt os på tlf. 71 999 400 eller mail@klassevine.dk

***  I smager naturligvis
***  I kan returnere uåbnede flasker
***  Vi sammensætter drikkevarerne med maden

Velkomst fra kr. 59,- pr. flaske
Det kan være et dejligt glas mousserende vin, den let tørre, den mellem eller den let søde. Det kan også være en cocktail eks. Gin Hass, Strawberry Gin Hass eller noget helt andet.

Vin til maden - hvid, rosé, rød - fra kr. 50,- pr. flaske
Også her er mulighederne mange - tør, sød, let eller kraftig  - vi finder sammen den perfekte løsning.

Til desserten - fra kr. 75,- pr. flaske
Det kan være et forfriskende sødt glas bobler, en let eller fyldig portvin eller noget helt tredje eller fjerde.

I baren
Vi har mange forskellige slags spiritus, men primært Gin og Rom. Vi har ligeledes stort udvalg af diverse sirup og mixere / Tonic så I kan lave de mest fantatstiske cocktails. Vi har også opskrifterne. Eller måske nogle af vores lækre specialøl?

Uden alkohol
Vi har mousserende vine uden alkohol, men også vine til maden uden alkohol. Ligeledes har vi de dejligste økologiske Lemonader / sodavand. 

Her nedenfor og i menuerne et lille udvalg af forslag til Jeres fest som inspiration. Ta' fat i os og få et uforpligtende forslag og tilbud. Vi laver de bedste priser til Jer :-) 

1 til 12 ud af 15

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 12 ud af 15

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2